Iedere creatie is uniek

1 reactie

  1. 12 apr, 2021

    […] Ik heb mij vaak afgevraagd of mijn idee vernieuwend genoeg is. Is het de vorm, is het de inhoud? Blinkt het plan uit in een bepaald, wellicht maatschappelijk beladen, thema? Kan ik inhoud zo definiëren dat ik het vernieuwende aspect daaruit weet te kristalliseren? Het is verleidelijk om in een vernieuwende vorm te denken, bijvoorbeeld een documentaire in een film. Maar dat wordt al gedaan, dus hoe vernieuwend is dat? En: hoe nieuw is iets dat niet meer nieuw is? Of moet ik gewoonweg ideeën bedenken en dan later daar een soort van secundair, parallel aan het idee, bij bedenken wat dan vernieuwend aan dat ene idee is? Ik blijf er bovendien bij, zoals ik eerder schreef: iedere creatie is uniek. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

KAF ZOEKT NIEUWE MAKERS!

 

Vertel me meer!