Toilethygiëne 2017: over deurklinken en piemels

2 reacties

 1. Avatar S schreef:

  Mwoaaaahhh beetje overdreven niet?

  Overmatig wassen is ook slecht, en het gebruik van chemische middelen doet soms meer kwaad dan goed.

  Denk dat mensen eerder te veel producten gebruiken dan te weinig, en een keertje het handen wassen overslaan na een plasbeurt lijkt mij dan ook geen kwaad.
  We hebben het dan niet over nummer 2, als je dan niet wast is het gewoon smerig :)

  Ik zou me meer zorgen maken over het overmatig gebruik van (agressieve) reinigingsmiddelen. Ons lichaam kan omgaan met bacterie, minder met chemische en giftige stoffen.

 2. Avatar Ellen schreef:

  Bij het lezen van deze column moest ik onmiddellijk denken aan een ervaring die ik een aantal weken geleden had op een Foodstock Festival. Na het bezoeken van het Dixie toilet( voor mij op zich al geen geen sinecure…) wilde ik mijn handen wassen. Alle reservoirs, die je met een voetpomp bedient, wat op zich dus wel hygiënisch is, bleken leeg te zijn. Geen handen wassen dus op een festival waar vooral gegeten wordt. Soms is er wel de goede wil, maar wordt je de mogelijkheid niet geboden. Gelukkig was ik daar alleen voor de muziek…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

KAF ZOEKT NIEUWE MAKERS!

 

Vertel me meer!