‘Maak van alcoholisme een belangrijker thema in België’

5 reacties

 1. Avatar Jokke schreef:

  Geweldig gedaan Werner. Proficiat.

 2. Avatar Leo schreef:

  Een goed interview.
  Knap werk 👍

 3. Avatar Sigrid Van Ham schreef:

  ik ben hier helemaal met eens. Werner ken ik ook. heb met hem samen vaak gaan praten. Door tijdgebrek kan ik dit jammer niet meer doen. Het is wel dat het tijdsgebrek er wel is gekomen omdat ik dit jaar opnieuw ben gaan studeren. Toegepaste psychologie. Later wil in de gezondheidszorg gaan werken met verslaafden. Met mijn ervaring als ervaringdeskundige en opleiding hoop ik te kunnen begeleiden in hun herstel

 4. Avatar Leo W. schreef:

  ik vind het ’n degelijke uiteenzetting van Werner; bedankt (kan het gebruiken in mijn voordrachten

 5. Avatar Bart B. schreef:

  De bijdrage van Werner bewijst hoe betrokken hij is,..hoe hij zich ook zorgen maakt over dit thema. Als ex-“alcohohol-misbruiker” sluit ik me heel graag aan bij de visie van Werner. Als COI coördinator (“COI” staat voor Openbaar Comité voor Informatie en treedt naar buiten met allerlei getuigenissen vanwege AA), schuwt hij de gedachte niet om zijn anonimiteit op te geven en is hier meestens van zijn tijd ook mee bezig. Zélf ben ik ook COI medewerker en heb een “sociale kaart” bij twee artsenpraktijken. het is niet alleen één van de middelen om drankmisbruik beter onder de aandacht te brengen maar daarnaast geeft het ons de kans om, samen met de professionele hulpverleners een betere preventieve ondersteuning te bieden. Proficiat Werner en aan allen wie dit leest en zich geroepen voelt…Volg zijn spoor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

KAF ZOEKT NIEUWE MAKERS!

 

Vertel me meer!