Moeite doen

1 reactie

  1. Cari schreef:

    Ik heb het wel ooit gedaan, de partijprogamma’s gelezen. En na twee bloedverziekend saaie avonden was ik nog steeds nauwelijks iets wijzer van wat de partijen nu ècht voor ogen hadden met Nederland en hoe ze dat dachten te gaan bereiken. Pagina’s vol met holle termen en belangrijk aandoende cijfers zonder enige context, op de meest ondoorzichtige wijze gepresenteerd. Laat ze eens een lesje slides bouwen krijgen, denk ik wel eens. Als consultant word je met de paplepel ingegoten om een complexe boodschap helder over te brengen, waarom kan de politiek dit niet?Natuurlijk zal het nooit een Nijntje boekje worden, daarvoor is de materie te veelomvattend, maar ik vind wel dat ik als universitair opgeleide kiezer de boodschap zou moeten kunnen begrijpen. En dan maak ik graag dat avondje vrij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

KAF ZOEKT NIEUWE EXPERTS!

 

Vertel me meer!

%d bloggers liken dit: